Folder laten maken

Werkwijze van het laten maken van een folder

Wilt u graag een folder laten maken voor uw webshop? Kijk dan welk pakket het beste bij u zal passen en druk op de knop 'vraag aan' om met ons in contact te komen. Dit is uiteraard een vrijblijvende aanvraag en u zit nergens aan vast.

Als we per email contact met elkaar hebben gehad, dan weten wij precies wat u wilt laten maken. Wij zullen dan een ontwerp maken en pagina per pagina voor u ontwikkelen tot dat u helemaal blij bent met het eind-resultaat.

Laat een folder maken voor elke maand, elk halfjaar of een jaar folder, van al uw artikelen!

Folder pakketten

  Brons Silver Goud
Het aantal pagina's 4 8 20
Folder word op maat gemaakt
Online plaatsen van de folder
Geleverd ook in .PDF vorm
Optimalisatie aangeleverde artikel foto's
Aangepaste achtergrond van de folder
  €85,- €150,- €350,-
 

Elke maand een folder

Wilt u graag elke maand een folder laten maken? Dan is dit ook mogelijk bij ons. Wij kunnen dan ook nog een zeer grote korting geven. Wij geven u namelijk, 25% korting op het pakket dat u heeft bij een folder die u elke maand aangepast wilt hebben. Echter moet u dan wel 3 maanden volledig betalen en hier zal dan een korting over heen gaan van 25%.

Voorbeeld:
U wilt 3 maanden lang, een silver pakket folder op uw webshop gebruiken. Normaal kost dit 3 x 150 euro (450 euro). Maar met onze grote bundel korting, betaalt u maar 337,50 euro. Dit is een korting van 112,50 euro!

Wij maken voor u een prachtige folder geheel op maat

Ons werk